Social Media

Ne kujdesemi për krijimin dhe menaxhimin e social media si Facebook, Instagram, Linkedin, duke i përditësuar ato gjithmonë me informacione dhe postime. Social mediat janë një vitrinë për kompaninë që gjithashtu u lejon konsumatorëve të reagojnë lehtë dhe me efikasitet. Përdoruesit e vlerësojnë kur një markë i përgjigjet komenteve të tyre, postimeve dhe madje edhe reagimeve negative. Kjo i bën ata të ndjehen të çmuar, thelbësorë dhe të konsideruar.

Ne kujdesemi për të bërë një plan redaktues për social mediat, çfarë dhe kur të publikojmë përmbajtjen. Plani publik botues është një mjet themelor për të promovuar një markë në mënyrën e duhur.

 

Përfshin:

– Postimi ditor

-Fotografitë dhe parulla me dizajnerë të specializuar

– Përmbajtja profesionale nga një shkrimtar i përmbajtjes

– Krijimi i ngjarjeve dhe ofertave sociale

-Fushata te sponsorizuara

-Video Foto

  • Strategy Development
  • Competitive and Marketplace Research
  • Social Media Brand Expansion
  • Ad Managemet
  • Community Management
  • Contest & Promotions
  • Content Creation
  • Conversion Optiomization
Social Media Marketing

Strategjia e Social Media.

Në zemër të pranisë së social mediave të markës suaj është strategjia . Ky është hapi i parë në krijimin e markës suaj shoqërore – duhet të kuptoni se si të angazhoheni më së miri me audiencën tuaj dhe në proces, si të arrini qëllimet tuaja të të ardhurave dhe të marketingut.

Strategjitë e marketingut.

Strategjitë e marketingut të mirë të social medias mund të vijnë vetëm nga një agjenci e strategjisë sociale që ka gishtin e saj në pulsin e tregut dhe atë që kupton se çfarë duan konsumatorët nga një markë e veçantë. Nëse dëshironi të krijoni një vend ne trege, duhet të keni një strategji të qartë dhe të social medias, e cila do t’ju ndihmojë të gjeneroni të ardhura dhe të ardhura dhe të çimentoni pozitën tuaj si një markë unike, me reputacion dhe fitimprurës në planin afatgjatë.

Biznes Web mund t’ju ndihmojë të hartoni një strategji të marketingut të social medias që ju ndihmon të arrini qëllimet tuaja afatgjata të marketingut dixhital. Ne vendosim markën tuaj në një mënyrë që të duket e freskët, e rëndësishme dhe e orientuar drejt klientit. Ne sigurohemi që ajo të sinkronizohet me strategjinë tuaj të përgjithshme të markës dhe të hartojë një plan për ju që të krijoni barazinë tuaj të markës me anë të mjeteve etike. Ekipi ynë ka ndërtuar strategji të social media për shërbimet financiare, markat e automobilave, kompanitë e konsumit të mirë dhe markat e kujdesit shëndetësor.

Social Media!

Deshironi te jeni ne qender te vemendjes ne konsumatoret tuaj? Social media eshte sot nje promotor i rendesishem i biznesit tuaj. Nepermjet social medias ju mund ta ktheni biznesin tuaj ne nje shites te fuqishem.

Nje pune serioze ne social media fillon duke bere nje analize te konkurences suaj dhe nevojave te klienteve tuaj. Informacioni i mbledhur nga analiza e tregut percakton qarte nje strategji te personalizuar per biznesin tuaj.

Sherbime te personalizuara!

Ne ofrojmë shërbime të personalizuara të Social Media Marketing për të përmbushur objektivin e markes suaj. Ekipi ynë i social medias do t’ju ndihmojë të ndërtoni ekskluzivitetin  e markës tuaj në kanalet kryesore të social medias përmes metodave të ndryshme.

Per te optimizuar Social Median ne do të përdorim një numër mjetesh dhe komunitetesh, për të gjeneruar publicitet dhe për të rritur ndërgjegjësimin për produktin, markën ose ngjarjen tuaj.

Çfarë bëjmë ne?

Auditimi Social Media: Ekspertët tanë të Social medias do të fillojnë me një analizë të thellë të pranisë së markës suaj në rrjetet sociale.

Analiza konkurruese: Konkurrenca është një pikë referimi e shkëlqyer dhe ju ndihmon të bëni më te mirën.

Aktivizimi i social media: Do të identifikojmë rrjetet më të përshtatshme sociale ku duhet të marrësh pjesë dhe ku njerëzit mund të flasin për ty.

Monitorimi i social media: Konsumatorët po shpenzojnë shumë kohë në internet. Ata vazhdimisht flasin për nevojat, dëshirat, kërkesat dhe përvojat e tyre me bizneset.

Menaxhimi Social Influencer: Do të angazhohemi qe te ndertojme marredhenie me blogerët kryesorë, gazetarët dhe influencuesit për t’ju ndihmuar qe të lidheni me konsumatorët tuaj të ardhshëm.

 

Optimizimi i Social Media!

Optimizimi i social medias është nxitur nga përmbajtje unike, tërheqëse dhe frymëzuese si Video, Imazh, GIF dhe Infographic. Nga videot virale deri te imazhet tërheqëse të syve dhe infografikat e mëdha – ju nevojitet çdo lloj përmbajtjeje për të kapur shikimet dhe për të mbajtur audiencën tuaj të mahnitur. Në fund të fundit, një foto (ose një gif) vlen një mijë fjalë. Studimet tregojnë se konsumatorët sot preferojnë shumëllojshmëri dhe kanë më shumë gjasa të përshtaten me video dhe foto të shkurtra sesa të lexojnë përmes një muri tekstesh. Krijimi i përmbajtjes së mirë të medias për kanalet e social media duhet të jetë një pjesë e rëndësishme e strategjisë suaj të marketingut të social media.

Dizenjimi i grafikes.

Biznes web mund  te kuptoje se çfarë e bën markën tënde të dukshme dhe të rëndësishme, dhe ne shkëlqejmë në krijimin e përmbajtjes që lidh në audiencën tënde të synuar. Ekipi ynë ka një eksperiencë të gjatë në përmbajtje dhe dizajnimin e web-it, dhe ajo që krijojmë jo vetëm që angazhohet me audiencën tuaj të tanishme, por edhe tërheq klientë të rinj. Nga dizenjimi i grafikës për të shtënë video interesante, ne ju japim përmbajtje sociale që është e përshtatshme për kanale të ndryshme, duke përfshirë Facebook, Twitter, Instagram dhe Youtube.

Promovimet e social mediave.

Promovimet janë thelbësore për rritjen e biznesit tuaj. Zhvillimi i marketingut behet kryesisht duke tërhequr klientë më të angazhuar. Një mënyrë e shkëlqyer për të arritur këtë është promovimi social. Mos harroni, për markën tuaj për të mbijetuar; ju duhet jo vetëm të gjeni klientë të rinj, por të gjeni konsumatorë që do të qëndrojnë përreth. Për t’i mbajtur ato, strategjia juaj e promovimit të social medias duhet të jetë  jetë realiste, në mënyrë që të bëheni favorit të konsumatorëve pa sakrifikuar linjën tuaj fundore. BiznesWeb ju ndihmon të dizajnoni oferta promocionale dhe fushata që janë të zgjuara, të angazhuara dhe etike.

Qellimi Yne!

Ekipi ynë ju ndihmon të merrni më shumë vizitorë në llogaritë tuaja të social media me ndihmën e promovimeve të mira dhe ta përktheni atë në më shumë gjenerata për faqen tuaj te internetit. Qëllimi i fundit këtu është rritja e vëllimeve dhe përmbushja e standardeve të të ardhurave. Sidoqoftë, ne sigurohemi që promovimet që lidhni në strategjinë e përgjithshme të markës dhe marketingut, në mënyrë që ata jo vetëm të përmbushin qëllimet afatshkurtra të të ardhurave, por gjithashtu të ndihmojnë në ngritjen e barazisë së markës tuaj.

Reklama ne social media:

Reklamuesit konvencional janë ende të mbërthyer me konceptin e një klienti online dhe offline. Ajo që ne duhet të kuptojmë eshte se nepermjet telefonave mobil dhe internetit, klienti sot është pothuajse gjithmonë online. Strategjitë e mira të reklamimit të social media synojnë audiencat në rrjetin social dhe krijojnë reklama që ka të ngjarë të angazhojnë demografinë e synuar. Jo vetëm që kjo është e madhe për bizneset e vogla, por gjithashtu i jep konsumatorit nje dyqan 24X7 dhe i bën ata të përjetojnë markën në mënyrë të përsosur.

Metodat tona!

Ne kemi projektuar dhe ekzekutuar fushata të ndryshme të suksesshme të reklamimit në social media.Ne i orientojmë klientët përmes gjithë procesit dhe sigurohemi që reklamat janë tërheqëse dhe miqësore. Metodat tona janë etike dhe efektive, dhe ne jemi krenarë për transparencën tonë. Strategjitë tona të reklamimit shoqëror do t’ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja të emërtimit dhe të ardhurave në  kohë.

 

Shiko edhe Faqe Interneti (webdesign)

Benefits for your business

Increases brand awareness
Support for the formation of the company’s image or brand using the multimedia capabilities of social networking
Feedback
SMO allows you to get feedback from potential and real customers to improve the quality of your services
Increases audience loyalty
Formation of user confidence in the brand, product, company, achieved through interaction within the social network
Base of potential customers
SMO allows you to build a base of potential customers for further conversion into real customers

Work process

Research of Social Networks
Strategy Development
Launch of advertising campaign
Analysis and conclusions

Our SMO Cases

Can say about these guys only good words. It has been a pleasure working with them creating the strategy for my company and even some more things

- Janet Mile -

Can say about these guys only good words. It has been a pleasure working with them creating the strategy for my company and even some more things. Can say about these guys only good words. It has been a pleasure working with them creating the strategy for my company and even some more things.

- Jordan Pol -

It has been a pleasure working with them creating the strategy for my company and even some more things. Can say about these guys only good words.

- Kati Manson -

It has been a pleasure working with them creating the strategy for my company and even some more things.

- Erik White -

Can say about these guys only good words.

- Marissa Miller -

Send Your Request!