SHERBIMET TONA!

null
Ne krijojme faqe interneti (web design) profesionale qe plotesoson nevojat e cdo biznesi!
null
Complex strategies with link building, pay-per-click campaigns, content marketing and others
null
Just pay for results. We can give you clients for your business tomorrow!
null
Ne kujdesemi për krijimin dhe menaxhimin e social media si Facebook, Instagram, Linkedin, duke i përditësuar ato gjithmonë me informacione dhe postime.

Rreth nesh

Fushata te Sponsorizuara 81%
E-mail Marketing 86%

Jemi një agjensi e cila ofron të gjitha shërbimet e marketingut online, në Shqipëri.

Objektivi ynë kryesorë është të ndihmojmë  çdo biznes të prezantohet në mënyrë  sa më profesionale në botën e internetit . Bashkë me ju gjejmë zgjidhjen për të rritur bashkëveprimin me klientët dhe shitjet.

Motoja jonë është të jemi ”Miku i çdo biznesi ”!

Që prej vitit 2015 jemi përkushtuar në krijimin e profilit të një biznesi  si edhe rritjen e prezencës së tij në mediat sociale, internet dhe aplikacione.

Faqe Interneti (Web Design) 90%
Social Media Marketing 95%

Do you want to get results

from your new website?

Punet Tona

  • All
  • PPC
  • SEM
  • SEO
  • SMO
  • Web
  • WebDesign

READY?

Get your business on

Social media today!

Our clients typically get a 200% increase in sales numbers through their new website

Check your website’s SEO problems for Free!

Enter your website and get a free SEO report